Creators of Buildings
& Solutions

Gasloos wonen zonder grote investeringen

Bent je aan het plannen voor een nieuwbouw woning of ga je verbouwen? 

Is energieneutraal wonen jouw droom?  

Dan is dit het moment om een toekomstbestendig verwarmingssysteem te kiezen om een energie neutraal woning te bouwen.

Een energie neutraal huis is milieuvriendelijk en geeft je een lage energierekening in de toekomst.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Duurzaamheid is een breed begrip met veel mogelijkheden, maar welke oplossing is de juiste voor jouw woning. 

Wij adviseren je op basis van de energienota welke duurzame oplossing jouw woning gasvrij of energie onafhankelijk maakt.Ons advies bestaat uit meerdere duurzame installatie oplossingen om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden.

 - Duurzaam advies
 - Meerdere duurzame oplossingen

- Geen gasrekening meer
- Mogelijkheid om energie onafhankelijk te worden

 

 

Terugverdientijd

Verlagen energierekening Wij verlagen uw gasrekening tot nul, hierdoor zal uw investering binnen maximaal 10 jaar terugverdiend zijn Geen netwerkkosten Doordat u geen gas meer afneemt bent u ook geen gasaansluiting meer nodig, zonder gasaansluiting hoeft u ook geen netwerkkosten meer te betalen wat de terugverdientijd ten gunste komtLagere hypotheekrenteOnze product en/of een combinatie van onze producten verbeteren uw energielabel van uw woning. Een woning met goed energielabel komt in aanmerking voor betere hypotheekrentes, Vraag uw bank naar de mogelijkheden
Verder is het mogelijk om een duurzaamheidsleing aan te vragen, deze door de overheid uitgegeven lening is om duurzaamheid te bevorderen, uw voordeel is een lage rente. 
Subsidie Veel van onze producten staan op de investeringslijst van RVO zodat dit in aanmerking komt voor subsidie of teruggaaf van BTW. Wij helpen u graag verder met het voorbereiden van de aanvragen voor subsidies of BTW.


Besparingen

Door te kiezen voor duurzame installatietechnieken is kiezen voor direct besparen op uw energierekening. Het is de combinatie van producten die de hoogte van uw besparingen bepaalt. U kunt kiezen om geheel gasloos te worden maar u kunt ook kiezen om geheel onafhankelijk te worden van de energieleverancier.
​Zonnepanelen in combinatie met energie opslag is de laatste stap om geheel zelfvoorzienend te worden.


Rendement

Eigen geld Als u geld op de plank heeft liggen en u investeert dit geld in duurzame installatietechnieken voor eigen woning of pand dan zijn rendementen van 10% geen uitzondering en u verdient uw investering snel terug.​Omdat de huidige rentestanden op uw spaarsaldo laag zijn is het extra aantrekkelijk om te investeren.

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn